FAQ

Hvordan melder jeg meg på WOD?

Påmelding gjøres gjennom appen iBooking, som kan lastes ned i fra App Store/Play Store. Bruk e-postadresse/telefonnummer for å logge inn/opprette din bruker. 

Du må ha et aktivt abonnement hos oss for å melde deg på timer.

For å booke deg på en prøvetime, ta kontakt via Facebook, e-post eller Instagram.

Hvor kan jeg se hva dagens økt er?

For oversikt over innhold i og loggføring av treningsøktene bruker vi appen Beyond the Whiteboard, som kan lastes ned i fra App Store/Play Store. Det er valgfritt å benytte seg av denne, men vi anbefaler det for å få mest mulig ut av treningen din. 

Oppretting av app-bruker gjøres ved å legge til Beyond The Whiteboard som en tilleggstjeneste i ditt medlemskap. Du vil i etterkant av bestilling motta en invitasjon/kode for å få tilgang.

Kan jeg ta med en venn på trening?

Vi tilbyr muligheten til å være med på en prøvetime. Ta kontakt med oss med treningsbakgrunn, navn og telefonnummer til vedkommende, så kan vi reservere plass på en egnet time. Utenom dette er det mulig å kjøpe et dagspass for både egentrening og/eller deltagelse på time. Kjøp av dagspass og booking gjøres via kontakt.

Kontakt gjøres via Facebook, e-post eller Instagram.

Kan jeg fryse medlemsskapet?

Vi tilbyr muligheten for å fryse medlemskapet: Regler for frys er som følger:

·       Med dokumentasjon: kr 0,- (gjelder maks 12 måneder). Herunder utstasjonering i forbindelse med jobb, studier, svangerskap (maks 6 måneder), og sykdom/skade.

·       Uten dokumentasjon: kr 249,- (gjelder maks 6 måneder/år)

Ta gjerne kontakt om har spørsmål

Hvordan avslutter jeg medlemskapet mitt?

Oppsigelsen må skje skriftlig, via mail og må bekreftes mottatt/dokumenteres før den er gjeldende.

Da medlemskapet faktureres forskuddsvis, er det 1 måneds gjensidig oppsigelsestid gjeldende fra den 1. i den kommende måneden. 

Oppsigelse av medlemskap i bindingstid medfører sluttfakturering av gjenstående treningsavgift for resterende bindingstid. Etter bindingstid gjelder 1 måneds oppsigelse som normalt. Under en fryseperiode er det ikke mulig å si opp medlemskapet.

Ved flytting til over 90min kjøreavstand unna, kan flyttemelding anses som gyldig grunnlag for oppsigelse i bindingstid.

Hvor mange gruppetimer kan jeg gå på i uka?

Du kan delta på så mange timer du ønsker. Vi anbefaler nye medlemmer å ta en opptrappende tilnærming til hyppigheten de trener, for å få tilstrekkelig med restitusjon for best mulig progresjon, samt redusere risikoen for overbelastning.

Snakk med en av våre coacher dersom du har spørsmål om treningsvolum og belastning.