Hvilke timer tilbyr vi?

HOVEDTIMER

WOD – Workout Of The Day (Dagens økt) 

Dette er vårt grunnprodukt og vil være den typen timer det er mest av i timeplanen. Dette er en klassisk CrossFit time hvor medlemmet får deltatt på, oppvarming til den gitte økten. Det er en stor variasjon på hva øktene kan være sammensatt av, men vil for de aller fleste være øvelser knyttet til det funksjonelle i hverdagen. Her jobbes det med alt fra gulv inne, løping ute, løfting/flytting av vekter som kettlebells, stenger m.m., riggen benyttes og mye mye mer. Alle øvelser er mulig å individuelt tilpasse og tilrettelegge, så hver enkelt kan gjennomføre økten på lik linje med alle, og fortsatt oppnå samme stimuli i treningsøkten. Her får man trent, ting som styrke, utholdenhet, smidighet, koordinasjon, samarbeid, balanse og mye mer. Dette er økter hvor man går litt mer ut i det uventede. Oftest får man se hva slags økt/øvelser man får på timen når man møter opp. Du vil få testet og forbedret alle de 10 fysiske ferdighetene CrossFit står for. Med mindre noe annet er angitt, har timene en varighet på 60 minutter.

TEAM-WOD –  Team workout Of The Day (Dagens økt i teamformat.)

Dette er vårt grunnprodukt og vil være den typen timer det er mest av i timeplanen, men som lagformat. Dette er en kjempemulighet til å få deg en god økt, samtidig som det er i ekstra sosial setting. Normalt sett settes øktene opp til team på 2-3, men av og til så mye som 4. Med mindre noe annet er angitt, har timene en varighet på 60 minutter.

 

KURS

INTROKURS – Oppstartskurs for nye medlemmer (No sweat intro).

Alle nye medlemmer skal igjennom et introkurs når de melder seg inn. Dette er inngangen til CrossFit over hele verden, og er vår måtte å kunne presentere hvem vi er, hva vi gjør, hvorfor vi gjør som vi gjør og hva som er tanken bak stort sett alt som foregår på senteret. Se på det litt som et førerkort i CrossFit.

SCREENING – Oppstartssamtale for nye medlemmer, som har drevet med CrossFit Før.

Alle nye medlemmer som har drevet med CrossFit før, og ikke trenger nytt introkurs skal igjennom et Screening når de melder seg inn. Dette er praksis på alle CrossFit sentere, og er vår måtte å kunne presentere hvem vi er, hva vi gjør, hvorfor vi gjør som vi gjør og hva som er tanken bak stort sett alt som foregår på senteret.

Timeplan / Ukeplan