Prøvemedlemskap

Usikker på om CrossFit er noe for deg? Prøv oss i 3 mnd for å få en opplevelse av tilbudet og miljøet vårt!

 

Følgende vilkår gjelder:

Du betaler 399,- i mnd i 3 mnd uten binding (ordinær månedspris uten binding 1249,-).

Etter 3 mnd går abonnementet ditt automatisk over til et standardmedlemskap med 6 mnd binding, til 949,- i mnd. Bindingstiden løper i fra overgangsdatoen, hvor den nye prisen tilsvarer månedsprisen for et standardmedlemskap med 12 måneders binding.

Om du ikke ønsker å fortsette medlemskapet, må oppsigelsen mottas og bekreftes av oss før den 20. i måned 3. Oppsigelsen må være skriftlig for at den skal være gyldig.

Prøvemedlemskap kan kun benyttes 1 gang per person. Etter dette vil det kun være mulig å øvrige typer medlemskap for vedkommende.

Våre ordinære priser.

Prisene under er våre ordinære priser for medlemskap.

1 måned

Ordinær uten binding


1249

per måned

6 måneder

Ordinær med binding


1099

per måned

12 måneder

Ordinær med binding


949

per måned

«Hos CrossFit Tordenskjold har vi lagt vekt på community (samhold, miljø og trivsel)»

– Uansett hvilke type trening vil det være gode og dårlige dager. Derfor er det så viktig med tilhørighet, samhold og miljø. Så om mann har en aldri så dårlig dag, så gjør en det sammen med folk en liker å være rundt og som heier på deg.

«Det kreves ingen tidligere erfaring eller treningsmengde fra tidligere for å kunne bli med hos oss på CrossFit Tordenskjold. Det er ingen krav til hvilken fysiske form du må være i for å starte med CrossFit.» 

– Uansett hvilken nivå du er på, og erfaring du kommer med, er det coachen sin jobb å legge til rette for at du skal ha riktig stimuli fra timen og en mulighet til å gjøre ditt beste med de forutsetningen du har.

Hva er CrossFit?

CrossFit er en av verdens mest populære treningsformer, som baserer seg på en kombinasjon av elementer i fra flere idretter, utført i høy intensitet. Hensikten er å forbedre folkehelsen, og forberede kroppen for de fysiske utfordringer som livet bringer. Grunnpillarene i CrossFit er at det bygges rundt et sosialt inkluderende samhold, og kan tilrettelegges til enhver fysisk forutsetning.

Treningsmetoden er for å både konkurrere og for å øke helse og velvære og bygger på å styrke oss mennesker til å takle utfordringer vi måtte møte i hverdagen. Funksjonell trening kan bidra til at akkurat du kan takle utfordringer som f.eks å gå opp en trapp eller bære/flytte et objekt i nødsituasjoner. 

 

Vi fokuserer på konstant variasjon, funksjonell trening og høy intensitet. 

Den konstante variasjonen gjør at en øktene sjeldent er like, kropp og sjel får alltid en utfordring enten det er en ny bevegelse eller annen intensitet. Dette er med på å skape økt velvære, helse, kunnskap, mestringsfølelse, resultater, sterk kropp og allsidighet. 

Den funksjonelle treningen gjør at øvelsene oftest er koblet opp mot bevegelser som er lett gjenkjennelige man møter i en typisk hverdag. Enten det er å løfte en eske opp på en hylle, gå på glatt is om vinteren eller å måtte komme seg opp og over en høyde/objekt i et nødstilfelle. Disse bevegelsene er ønskelig at man blir mer rustet for både styrkemessig og utholdenhetsmessig. Det også med på å gi en økt prestasjon innen all type idrett. 

Høy intensitet betyr mer arbeid utført på kortere tid, og er med på å øke effektiviteten av treningen. En typisk WOD (Work Of the Day) trenger sjeldent å være lengre enn ekspempelvis, 3x5min, 2×8-10min,. evt 12-20min økt.

Hvem kan være være med på CrossFit?

CrossFit er laget for at alle kan delta! Enten man er 7år, 90år, funksjonshemmet eller toppatlet. Alle øvelser man benytter seg av i denne treningsformen har en skalering som tilpasses den enkelte og vil gi samme stimuli uansett øvelse. Et nøkkelelement igjennom alt trening som gjøres hos oss er personlig tilpasning, eller «skalering» som det kalles i CroossFit sammenheng. Hensikt og formål med treningen er at alle skal kunne jobbe med samme intensitet og og med samme stimuli, IKKE samme vekt og motstand nødvendigvis.

En av grunnpilarene til CrossFit er GPP (General Physical Preparedness), som menes med enkel og effektiv utførelse av et arbeid i forhold til din fysiske form. Dette er da igjen koblet mot utfordringer som å løpe etter en buss mellom hindere av folk på gangfeltet, bære handleposene fra butikken eller hjelpe en skadet venn. 

Hos CrossFit Tordenskjold har vi lagt vekt på community (samhold, miljø og trivsel) For å bli delaktig i det flotte miljøet, har vi ingen andre krav enn å møte opp, ha et ønske om å bli en bedre og sterkere versjon av seg selv. Det stilles ingen krav til din fysiske form, tidligere erfaring innen bevegelse eller trening. Du er hjertelig velkommen!

Må jeg være i god form før jeg starter med CrossFit?

Det kreves ingen tidligere erfaring eller treningsmengde fra tidligere for å kunne bli med hos oss på CrossFit Tordenskjold. Det er ingen krav til hvilken fysiske form du må være i for å starte med CrossFit. Alle medlemmer må gjennom et såkalt “introkurs” før oppstart som tar deg gjennom de viktigste elementene i CrossFit. Coachenes jobb er å tilrettelegge ALLE økter for deg slik at du kan trene med samme intensitet og stimuli som resten, ikke samme belastning eller øvelser. Alle økter settes opp med et ønsket fokus/stimuli, og det kommuniserer coach i timen. Vi har i tillegg f.o.m 1. september egne timer for teknikk som vi kaller ulike typer «SKILL» timer. Dette er utmerkede timer å gå på for å lære teknikk. På våre «capacity/cardio» timer, er også vanskelighetsgraden på bevegelse lavere, eller «low skill», så her er det god mulighet for å jobbe med kapasitet selv om du fremdeles ikke er så teknisk enda.

 

Har du spørsmål eller utfordringer så snakk gjerne med oss, og alltid føl deg velkommen til å kommunisere med coach før timen slik at vi kan optimalisere timer så mye som mulig for deg.

Hva slags øvelser kan en forvente innen CrossFit vs “vanlig trening”?

Ved å kombinere kondisjon med løft av vekter og turnøvelser settes det opp forskjellige programmer, slik at det hele tiden er variasjon i øvelsene. Meningen er at man gjør øvelsene med høy intensitet i kortere perioder, enten i kamp mot klokken, deg selv eller mot andre. På den måten blir du hele tiden presset til å yte ditt beste. Den store motsetningen på crossfit og vanlig trening er at med crossfit bruker du sjeldent maskiner. De fleste øvelser er øvelser hvor du bruker hele kroppen og som et uttrykk innen crossfit sier:”Don’t use a machine, become one”. Typiske øvelser innen crossfit vil være løping, sykling, svømming, markløft, press, støt, hopp, pull-ups, roing, armhevinger og mye annet. Det er nesten kun fantasien som setter grensen for hvilke øvelser du kan gjøre.

Ordinære medlemspriser

Våre ordinære medlemspriser bruker vi utenom tilbud, kampanjer og andre unntak.

Prisene våre følger markedet, men har ingen tillegg som kommer oppå. Du får døgnåpne tilgang, tilgang til alle typer timer etter fullført introkurs og selve introkurset/screening med ved innmelding. Det er stort sett coacher på senteret hele dagen, så det er også alltid hjelp å få ved ønske om det. Ta kontakt med daglig leder (joakim@crossfittordenskjold.no) ved spørsmål. Det er muligheter til å ha med barn, barnevogn etc hele tiden og hund etter avtale med daglig leder.

1 måned

Ordinær uten binding


1249

per måned

6 måneder

Ordinær med binding


1099

per måned

12 måneder

Ordinær med binding


949

per måned