Medlemskap og tilleggstjenester

Medlemskap

Prøvemedlemskap

Prøvemedlemskapet er for alle som ønsker å prøve CrossFit skikkelig før de binder seg for en lengre periode. Dette gir deg gratis introkurs og tilgang til alle våre timer. Du kan velge å fortsette hos oss eller avbryte etter de tre månedene. Dette krever oppsigelse som vanlige medlemskap innen de tre månedene har gått. Sier du ikke opp, går kontrakten automatisk over til 989,- pr mnd, med 6 mnd binding.

Pris: 399,- pr mnd i 3 mnd. 

Styrkeløftermedlemskap

Medlemskap i styrkeløfterklubben og alle rettigheter som følger med det. Dette gir ikke tilgang til CrossFit medlemskapenes rettigheter for timer og coaching på senteret.

Pris: 499,-

Korttidstilgang

Dagspass og ukespass

Dagspass gjelder i 24 timer, og ukespass gjelder 7 fullverdige døgn.

Tilleggstjenester

Beyond The Whiteboard

BTWB kommer både som app og nettside med personlig innlogging. Den lar deg logge dine prestasjoner og løft for å måle progresjon, rekorder, kosthold m.m. Her vil vi poste alle WOD´ene i en kalender, og dere kan loggføre resultatene deres.

Den inneholder også tonnevis av ferdige økter, benchmarks osv. om dere skulle ønske å gjøre noe annet i tillegg.  Dette legges inn i det eksisterende trekket deres. Etter at det er lagt inn, vil dere motta en kode fra oss, som dere skal skrive inn i appen for å få tilgang.

Link: (https://beyondthewhiteboard.com/)

Pris: 29,- (Egen oppsigelse av dette kreves)

Problemer med å melde deg inn? Trykk her

Medlemskap

Problemer med å melde deg inn? Trykk her

Korttidstilgang

Tilleggstjenester