Påskekonkurranse!

Bli med på påskekonkurranse!

I forbindelse med påsken arrangerer CrossFit Tordenskjold påskekonkurranse på senteret fra og med Palmesøndag til og med 2. Påskedag. Alle er velkomne innom for å prøve seg på 100m sprint på ski-erg (stakemaskin), 15 kalorier herre/10 kalorier dame roing raskest mulig og flest mulig Air Squats til target (knebøy med kroppsvekt til et gitt mål) på 60 sekunder.

Se reglene

Premier

1. Plass

6 mnd gratis trening, inkl. introkurs


7 139

samlet verdi

2. Plass

5 PT-Duo timer


5 000

samlet verdi

3. Plass

3 PT-Duo timer


3 000

samlet verdi

Vi trekker og en heldig vinner av 2 PT-Duo timer blant alle deltagere som går inn og liker oss på Facebook @cf.tordenskjold evt. følger oss på Instagram @crossfittordenskjold

Regler

Hver deltaker står fritt til å prøve så mange ganger man vil, men må stille seg bakerst i køen om det er flere deltakere. Deltaker kan delta på alle øvelsene, men kan kun vinne en premiene i en av øvelsene. Det er mulig å delta gjennom hele påsken fra Palmesøndag 28. mars til 2. Påskedag 5. april. Vinner trekkes Tirsdag 6. april.

I øvelsene roing og staking handler det om å ro eller stake raskest mulig til et gitt mål. 100m sprint på staking og raskest ro 15 kalorier for herrer/10 kalorier for damer.

I øvelsen Air Squats (knebøy), her skal deltaker stå oppreist, vente på signal fra dommer på start, man har da 60 sekunder på å sette seg ned til et gitt mål (likt høyde uansett lenge den enkelte måtte ha), reise seg opp igjen til utstrakt kropp. Dette er en repetisjon, dette gjøres så mange ganger man får til på 60 sekunder.

Medlemmer står og fritt til å prøve og, hvor 1. plassen er samme premie, men en gave som må gis bort til et familiemedlem eller venn.

Kom og prøv! Kanskje er du den nye sprintkongen/dronninga, roer eller bare vanvittig god på å sette deg opp og ned.

Du finner oss på Østre Rosten 84D, Tiller. Vi holder dørene åpne alle konkurransedager fra 1200 til 1600.

OBS! Grunnet COVID-19 vil det være et maks antall inne på senteret til enhver tid, ved oppmøte over maks antall vil det bli satt opp kø på utsiden av inngangen.
Vi tar forbehold om at alle følger smittevern reglene som er satt av helseinstituttet.

Berørte apparater vil bli rengjort mellom hvert forsøk.

Palmesøndagen og mandag 29.03 vil det til tider foregå konkurranse for de påmeldte medlemmene våre til CrossFit OPEN 2021, samt vanlig timer som står under timeplanen på hjemmesiden vil foregår (så vis hensyn til evt. dette). Men kom gjerne innom for å se hvordan en typisk økt(er) foregår.